به گزارش راهبرد معاصر، مجید ترکان پیشکسوت کشتی، دارنده مدالهای طلا، نقره و برنز جهان، مدیر اسبق تیمهای ملی کشتی آزاد و مدرس انستیتو کشتی در خصوص کلاسهای مربیگری که توسط انستیتو در حال برگزاری است گفت: حرف و عمل در مورد کشتی پایه باید یکسان باشد. کلاسهای مربیگری که برگزار میشود با هماهنگی انستیتو است و مربیان سازنده با کشتی گیران کار میکنند و زیر بنای پایهها برنامه ریزی شده است و حتی کلاسهای مربیگری درجه بندی میشود و آنها میتوانند از درجه بندی ۳ حتی به درجه مربیگری بین المللی هم برسند.
او با بیان اینکه ما باید در کنار پرورش کشتی گیران، مربی نیز پرورش دهیم، گفت: در واقع اگر کشتی گیر میسازیم، مربیان نیز باید ساخته شوند. وقتی مسابقات را که نگاه میکنیم میگویند چرا فن رد و بدل نمیشود این اشکال باید از مربیان گرفته شود، چون کشتی گیران از مربیان خود یاد میگیرند و معتقدم برگزاری کلاسهای مربیگری نگاه فنی و سطح فنی مربیان را افزایش میدهد تا بتوانند تکنیک و فن را کنار هم داشته باشند.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان در مورد برنامههای این تیم گفت: استارت اصلی فعالیت ما از مسابقات قهرمانی کشور که ۲۷ بهمن ماه آغاز خواهد شد، زده میشود و باید نفرات اصلی خود را مشخص کنیم و در برنامههای بعدی به قول معروف چکش کاری کنیم تا ملی پوشان اصلی مشخص شوند.
او در خصوص عملکرد انستیتو کشتی گفت: نگاه من این است که سرفصلهایی که داریم مقدمه کار مریبان است. بحث فنی بیشتر اثر گذار شده است و با این فعالیتهای انستیتتو، شروع کار عالی بوده است و امیدواریم نتیجه خوبی بگیریم. باید بررسی شود آیا چیزی که انستیتو میداند مربیان هم میدانند و میتوانند انجام دهند یا خیر، همچنین به پایه و بنیان کشتی نیز باید نگاه ویژه داشت و انجام کار در عمل هم باید مثل صحبت کردنمان باشد و به پایهها بیشتر رسیدگی کنیم./باشگاه خبرنگاران